tv online

Filme Online | Stiri DivertismentAjutor General - HELP!

Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1 Mbps sau mai mult). Pentru vizionare asteptati intre 10 - 30 secunde, pana cand apar imaginile. In caz ca nu aveti plugin-ul TV Online necesar il puteti descarca cu un click aici

VATIF.com/TV si Pluginul functioneaza numai in Internet Explorer.

Dupa instalarea pluginului faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. In caz ca apare mesajul "can not retrive data" incercati sa inchideti restul programelor si sa dati refresh la pagina. Este recomandat sa inchideti orice alt program care foloseste din traficul internet, exemplu DC++, torrent, youtube, radio online etc.

Daca va apare imaginea de mai jos, dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control", pentru a permite functionarea plugin-ului TV Online, in Internet Explorer.Important: Anumiti antivirusi pot restrictiona functionarea TV online, in aceasta situatie asigurativa ca Firewall-ul este On.

Unele posturi TV nu difuzeaza live pe internet 24/24h (ex Digi Tv etc.) , transmisia poate fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce nu sunt de productie autohtona (ex: filme, sport) pentru care postul nu are licenta de difuzare pe internet. In cazul asta nu aveti decat sa reveniti mai tarziu, atunci cand postul difuzeaza online!

eXTReMe Tracker